Handelsbetingelser for handel på slagelsegaver.dk
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle ordrer og leverancer fra slagelsegaver.dk

Henvendelser
Har du spørgsmål til slagelsegaver.dk, kan du kontakte Business Slagelse. 

Bestilling

Vi har intet salg af julegaver til private. 

Al bestilling foregår online på slagelsegaver.dk

Virksomheden kan vælge selv bestille gaver til medarbejderne via slagelsegaver.dk eller medarbejderen modtager et login pr. mail. Det er også muligt at udsende logins via medarbejdernummer. I dette tilfælde modtager virksomheden medarbejderlogins.

Slagelsegaver.dk ved Business Slagelse sørger for at kordinere afhentning / levering af de bestilte gaver med leverandøren. Slagelsegaver.dk sørger for at samle gaverne pr. medarbejder og for at levere gaverne til virksomheden. Dette er i 2024 gratis for virksomheden. 

Virksomheden afgiver samlet ordre ved at udfylde en bestillingsformular – fanen: BESTIL JULEGAVER og modtager herefter en bekræftelsesmail med nærmere information om login. Dette gælder både, når virksomheden bestiller samme gave til alle medarbejdere og/eller når medarbejderen selv skal bestille/vælge sin gave.

Der tages forbehold for evt. udsolgte varer, der erstattes med lign. produkter i samme prisklasse og kvalitet. Hvis en medarbejder glemmer at bestille en gave inden for tidsperioden, tildeles vedkommende automatisk en standardjulegave i den valgte priskategori.

Der tages forbehold for taste- og trykfejl, udsolgte varer, udgåede varer og force majeure.

Bestilling på slagelsegaver.dk – når virksomheden vælger gaverne – trin-for-trin
Login modtages på mail og giver adgang til den valgte priskategori. Login er personligt og må ikke videregives.

Find den eller de ønskede varer.
Læg varen i bestilling ved at klikke på symbolet “Bestil”. Derefter kan du fortsætte din søgning, hvis der skal bestilles yderligere gaver. Fortryder du indholdet, eller ønsker du at foretage rettelser og fx ændre antallet af varer, kan du henholdsvis trykke på slet-knappen eller rette i boxen med antal ved at trykke på knappen “kurv”. ‘Opdater indhold’, hvis du vil se ændringerne. Herefter går du til trykkes der på “Bestil”, og du kan nu indtaste kundeoplysninger og leveringsmetode. Tryk på “Afgiv bestilling”. Systemet sender dig en ordrebekræftelse på den e-mail, du har opgivet under kundeoplysninger.

Bestilling på slagelsegaver.dk – medarbejder
Indtast det login, som du har modtaget pr. mail. Du får nu adgang til gaveudvalget og kan se de forskellige tilbud og rabatter. Login er personligt og må ikke videregives.

Find den eller de ønskede varer.
Læg varen i bestilling ved at klikke på symbolet “Bestil”
Fortryder du indholdet, og ønsker at bestille en anden vare, kan du trykke på slet-knappen. ‘Opdater indhold’ varen er slettet, og du skal logge ind igen.
Når du har valgt en gave, trykkes der på “Bestil”, og du kan nu indtaste kundeoplysninger. Leveringsmetode skal du ikke klikke på – det har virksomheden valgt på forhånd. Tryk derefter på “Afgiv bestilling”
Systemet sender dig en ordrebekræftelse på den e-mail, du har opgivet under bestilling.

Hvis en medarbejder glemmer at vælge og bestille en gave indenfor den angivne tidsperiode, tildeles man automatisk en ”standardjulegave” indenfor den valgte kategori.
 

Fragt og levering
Slagelsegaver.dk ved Business Slagelse sørger for gratis levering til virksomheden på den aftalte dato (dette forudsætter selvfølgelig at virksomheden har betalt faktura for varerne.)

Reklamation og bytteregler
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra slagelsegaver.dk skal gøres opmærksom på i rimelig tid efter, at varen er modtaget. Det er kundens pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Eventuel reklamation skal altid ske til butikken, hvor varen er købt og her er den almindelig lovgivning gældende.

Bemærk dog at gaver, der indeholder fødevarer, ikke er omfattet af dette og tages heller ikke retur/ombyttes.

Det er som udgangspunkt ikke muligt at bytte bestilte varer. 

Virksomheden kan ikke returnere varer til slagelsegaver.dk efter køb // Der er ingen fortrydelsesret for virksomheden for varer købt på slagelsegaver.dk


Pris og betaling
På slagelsegaver.dk kan virksomheden se priskategorier samt udbud i disse. Virksomhederne sætter deres bestilling i ordre på slagelsegaver.dk med angivelse af antal gaver, hvilke/n priskategori/er samt hvortil fakturaen skal sendes. Alle priser er inkl. moms.

Betaling
Slagelsgaver.dk ved Business Slagelse sender EAN fakturaer til det offentlige og andre institutioner efter ønske. Alle andre modtager en faktura.
Betales der ikke rettidigt efter faktura, pålægges et rykkergebyr DKK 100 pr. rykker. Betales der ikke efter 2. rykker, overgår kravet til inkasso, og der pålægges gebyrer i overensstemmelse med lovgivningen. Ved forsinket betaling pålægges desuden rente i henhold til rentelovens bestemmelser.

OBS: Bestilte gaver udleveres ikke, før Business Slagelse har modtaget betaling fra virksomheden.

Personoplysninger
Ingen personlige oplysninger, der registreres på slagelsegaver.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

Shopsystemet anvender cookies til styring af indholdet i bestillingsmodulet. Ved at bekræfte vores handelsbetingelser giver du som bruger samtykke til lagring af disse cookies på din pc, tablet, smartphone eller lignende, når du gennemfører en bestilling.

Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det f.eks. via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Under et køb udbeder vi os navn, firma, telefonnummer og mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren.

Senest en måned efter at julehandlen 2024 er afsluttet slettes alle kontaktoplysninger på medarbejdere, der har bestilt julegaver.

Ved at godkende vores handelsbetingelser accepteres slagelsegaver.dk´s persondatapolitik som henviser til Business Slagelse.

Business Slagelse – opdateret 28. maj 2024

Business Slagelse
Industrivej 1, 2. sal
4200 Slagelse
Tlf. 51 26 22 99