Butik: Slagelse Vinkompagni

3 lækre rødvine og skøn chokolade

Denne gave indeholder følgende 3 rødvine og Lindt Chokolade.

• Gerone Governo All’Uso Toscano;
Vinen er medium rubinrød og med noter af modne kirsebær, skovbær, nelliker, lidt vanilje og tørrede urter i både duft og smag. Vinen er rigtig fint afstemt med balance mellem blød og fyldig vin på den ene side og friskhed på den anden. Governo er en glimrende ledsager til grillet eller stegt oksekød – f.eks. en cuvettesteg – til fjerkræ og lys kød eller kødbaserede pastaretter. Vinen bør serveres ved 16-18 grader.

• ZIN FAN DEL – Zinfandel Lodi – Limited Edition No 1.;
En medium fyldig, frugtig og smagfuld vin lavet på Zinfandel druer fra Lodi området i Californien. Den har en flot, dyb farve og aromaer af brombær, mørke kirsebær og ribs med en antydning af krydderi. I munden er der masser af saftige, sødmefulde bær og sort peber, som løfter vinen til det næste niveau.

• THE UNDERCOVER Full Blooded Fifteen – 15 % Alkohol;
THE UNDERCOVER Full Blooded Fifteen er en rigtig fyldig frugtbombe fra Down Under, som byder sig til med masser af moden og saftig, spændstig frugt. Både i duft og smag mødes man af blandt andet solbær, skovbær og brombær og krydderier fra egetræet. Vinen er dyb rubin i glasset og bære sine 15% alkohol med stor ynde.

• Lindt chokolade i top kvalitet, med deres kendte LINDOR kugler i en ass. lækker gavepose.

Du kan bestille julegaver fra den 24. august 2020

Du kan se det store gaveudvalg
fra den 24. august 2020