Slagelsegaver.dk er åben for bestillinger

Køb julegaverne til dine medarbejdere og samarbejdspartnere via slagelsegaver.dk, så du er med til at støtte op om den lokale julehandel i Slagelse Kommune.

På slagelsegaver.dk kan dine medarbejdere selv vælge sin gave/gaver indenfor dit gavebudget. Systemet er fleksibelt: hvis gavebudgettet er på fx 750 kr.,  kan medarbejderen frit vælge flere gaver, fx en en 500 kr. og en til 250 kr. Virksomheden kan også selv vælge julegaverne til medarbejderne.

Når du har afgivet din bestilling, kontakter vi dig hurtigst muligt for nærmere aftale. Hvis medarbejderen selv skal vælge, aftaler vi den dato, hvor medarbejderen får tilsendt sit login på mail. Når du er oprettet i vores system, kan du selvfølgelig få tilføjet flere medarbejdere efterfølgende.

Gaveudvalg

Kig ind på slagelsegaver.dk – vælg fanen “Se gaveudvalg”. Du kan filtrere/søge på
• Prisklasser 150 kr. – 250 kr. – 500 kr. – 750 kr. og 1000 kr.
• Kategorier
• Butikker (leverandører)

De fleste af gaverne har en særlig rabat eller ekstra værdi. Denne rabat/ekstra værdi kan du/medarbejderen se, når du/medarbejderen har fået sit login til slagelsegaver.dk.

P.S. Der kommer flere gaver ind i portalen i løbet af de kommende dage – men medarbejderlogin sendes først, når alle gaver er lagt ind.

Tilmeld

Tilmeld din virksomhed ved at klikke på fanen “Bestil Julegaver”.
Her kan du vælge imellem

• Bestil her: hvis du er klar til at bestille og har oprettet et Excel-ark med medarbejderne og mailadresser eller hvis du/virksomheden selv vil vælge gaverne til medarbejder. OBS: det er muligt at tilføje flere medarbejdere efterfølgende.

• Tilmeld din virksomhed (hvis dine medarbejdere selv skal vælge, men du ikke er klar til at medsende et Excel-regneark nu, så kan du vælge at udfylde en forhåndstilmelding)

Levering

Slagelsegaver.dk sørger for gratis levering til virksomhedens adresse. Gaverne leveres indpakket og med navn på medarbejderen. Vi leverer på den dato, vi aftaler med virksomheden i uge 48, 49 og 50. Hvis virksomheden har andre ønsker, så kontakt os for at høre om det kan lade sig gøre.

Informationsfolder
Læs mere om slagelsegaver i vores

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål, så kontakt slagelsegaver på kontakt@slagelsegaver.dk eller på tlf. 30 73 52 06 mellem kl. 8 – 16 på hverdage.

Vi er allerede i julehumør – og klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål.

Mange hilsener
De tre erhvervsforeninger i Slagelse Kommune

P.S. Bag slagelsegaver.dk står Korsør Erhvervsforening, Skælskør Erhvervsforening og Business Slagelse. Portalen driftes af Business Slagelse.

 

Du kan bestille julegaver fra den 24. august 2020

Du kan se det store gaveudvalg
fra den 24. august 2020